Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-08@13:28:25 GMT

هدیه کارخانه انگلیسی به ایرانی‎ها: حس حقارت ملی!+ فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۹۶۶۷۳

هدیه کارخانه انگلیسی به ایرانی‎ها: حس حقارت ملی!+ فیلم و عکس

‍‍‍‍‍‍

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، بارش سنگین برف برای چندین روز انگلیس را در وضعیت قرمز قرار داد و جریان امور در این کشور را فلج کرد.

 

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی که به این موضوع اختصاص داده از غالفگیر شدن مسئولان و مردم انگلیس دربرابر شرایط نامساعد جوی نوشته است.

 

در گزارش این رسانه روسی که زیر عنوان "هیولای شرق به بریتانیا رسید" منتشر شده می خوانیم: اختلال در کار وسایل نقلیه همه را غافلگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کار قطارها که در مسیرهای مختلف، از جمله فرودگاه در رفت و آمد هستند، اختلال وارد شده است.

 

 

هوای بسیار سرد زمستانی باعث مسدود شد راهها، لغو و تاخیر بسیار طولانی در پرواز هواپیماها، کندی و تاخیر در حرکت قطارها و ترافیک جاده ای در سراسر انگلستان شده است.

فرودگاه گلاسکو بسته و تعدادی از مدارس در سراسر این منطقه تعطیل شده اند.

 

العالم درباره باز شدن پای این بحران به بیمارستان های انگلیس می نویسد: هوای سرد باعث شده تا تعدادی از بیمارستان ها مجبور شوند خدمات به بیماران غیر اورژانسی و مراقبت های سرپایی خود را لغو کنند.

 

آنچه در این میان برای اهالی رسانه قابل توجه بوده، "یخ زدن اتاق خبر بی‌بی‌سی" همزمان با "یخبندان انگلیس" می باشد.

 

هرچند این رسانه لندنی برای انعکاس و تحلیل مشکلات مردم انگلیس و ناتوانی مقامات این کشور به خواب زمستانی فرو رفته اما همچنان با حرارت و اشتیاق به سیاه نمایی وضعیت ایران و القای یاس و ناامیدی در میان ایرانی ها مشغول است؛ عملکردی که صدای علی علیزاده، فعال سیاسی مقیم لندن را نیز درآورده است.

 

علیزاده که پیشتر بارها به عنوان کارشناس در برنامه های بی بی سی حضور یافته در این باره می نویسد:

 

 

طبیعی است که در زمان شدت برف و سرما در ایران، بی بی سی عملکرد کاملا متفاوتی داشت و گزارش و تحلیل های بسیاری را درباره آنچه "بحران مدیریت سیل و برف" می خواند، منتشر ساخت.

 

 

در برنامه های تلویزیونی بی بی سی هم تصاویر وضعیت جاده های ایران، افراد معطل در فرودگاه ها و ... پخش می شد.

 

گزارش تصویری بی بی سی از مشکلات ایجاد شده در اثر برف و یخبندان در ایران

 

پیشتر نیز در دو آتش سوزی گرنفل لندن و پلاسکوی تهران شاهد چنین رویکرد مغرضانه و غیرحرفه ای از سوی بی بی سی بودیم که با انتقاد بسیاری از رسانه ها همراه شد.

 

بی بی سی فارسی در زمان آتش سوزی پلاسکو از مخاطبان خود درخواست می کرد از محل حادثه فیلم بگیرند و برای شبکه ارسال کنند. بی بی سی که همه توانش را صرف سوء استفاده از حادثه پلاسکو جهت تخریب جمهوری اسلامی کرده بود در آتش سوزی برج گرنفل عملکرد کاملا متفاوتی داشت.

 

بیش از 10 ساعت از وقوع حادثه لندن گذشته بود که برخی رسانه ها در کمال تعجب نوشتند هنوز هیچ فیلمی در این باره در بی بی سی منتشر نشده است!

 

111

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۶۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی

تحلیلگران و کارشناسان نظامی در غرب تاکید دارند که پهپادهای ایرانی کارآمدی خود را در میدان‌های واقعی اثبات کرده‌اند و به همین دلیل با استقبال کشورهای زیادی روبه‌رو شده‌اند.

به گزارش مشرق، پایگاه تحلیلی نظامی «Breaking Defense» در گزارشی به ارزیابی یکی از پیامدهای جهانی عملیات موشکی پهپادی «وعده صادق» پرداخته و آورده است باوجود همکاری و مقابله گسترده چند کشور در کنار اسرائیل با تسلیحات پرتاب شده تهران اما علاقه جهانی به پهپادهای ایرانی رو به کاهش نیست و تحلیلگران می‌گویند بازار پراشتیاقی در سراسر جهان برای دسترسی و خرید پهپادهای به نسبت ارزان و کارآمد ایران وجود دارد.

نویسنده گزارش تصریح کرد: شاید اسرائیل و متحدانش توانسته باشند با تعداد زیادی از ۳۰۰ پهپاد و موشکی که ایران در حمله بی‌سابقه خود به اسرائیل پرتاب کرد، مقابله کنند اما به نظر کارشناسان این امر مشتریان پرنده‌های بدون سرنشین تهران را منصرف نکرده است.

«فابیان هینز» پژوهشگر دفاعی و نظامی در موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک، معتقد است: بیشتر کشورهایی که به پهپادهای ایرانی علاقه مند هستند، می‌خواهند از آنها در مقابل دشمنان توانمندی همچون آمریکا و اسرائیل استفاده کنند. برای این کشورها قابلیت‌های دشمنان پیشرفته‌ همچون ایالات متحده در رهگیری این تسلیحات چندان نگران کننده نیست. پهپادهای تهاجمی ایرانی کارایی خود را به خوبی اثبات کرده‌اند.

«ساموئل بندت» کارشناس هوش مصنوعی و سیستم‌های بدون سرنشین در اندیشکده CNA در واشنگتن نیز عنوان داشت که مخالفت‌های اسرائیل هم بر بازار فروش ایران به‌ویژه به کشورهایی که به دنبال اتخاذ رویکرد سیاسی و نظامی مستقل از غرب هستند، تأثیر نخواهد گذاشت.

این گزارش با بیان جزئیاتی از تعداد و نوع پهپادها و موشک‌های مورد استفاده ایران در «وعده صادق» مدعی شد که ایران ۱۷۰ پهپاد شاهد ۱۳۱ و شاهد ۱۳۶ را در کنار بیش از ۳۰ موشک کروز و بیشتر از ۱۲۰ موشک بالستیک به سمت اهدافی در اسرائیل شلیک کرد. طبق این تحلیل، در سال‌های اخیر خانواده پهپادهای شاهد به دلیل استفاده موفق در چند سناریوی عملیاتی توجه گسترده‌ای را در جهان به خود جلب کرده‌اند که مهمترین محل نمایش آن‌ها در اوکراین بوده است.

«ژان مارک ریکلی» رئیس بخش ارزیابی ریسک‌های جهانی و نوظهور در مرکز سیاست‌های امنیتی ژنو هم به Breaking Defence مدعی شد: اوکراین ویترین قدرتمندی را برای پهپاد شاهد ارائه کرد ضمن آنکه حتی اگر این پهپادها در حمله به اسرائیل شکست خورده باشند، آن ها اثبات کردند که هزینه قابل توجهی را به طرف مقابل تحمیل می‌کنند.

وی تصریح کرد: استفاده از موشک‌های گران‌قیمت برای نابودی این پهپادهای ارزان هزینه زیادی را به بار می‌آورد مهمتر آنکه توانمندی‌های مدافع را از بین می‌برد. در مورد اسرائیل هم انهدام پهپادها هزینه‌ای بیشتر از پهپادها را در بر داشت.

ریکلی با بیان اینکه محاسبه فوق، پهپادهای ایران را برای بسیاری از خریداران بین المللی جذاب کرده است، افزود: بازار بالقوه ایران شامل کشورهایی می‌شوند که از سوی غرب تحریم شده‌اند یا هراسی از تحریم آن‌ها ندارند و مایل هم نیستند شرایط غربی‌ها هنگام فروش تسلیحات را بپذیرند.

طبق این گزارش، علاقه به خرید پهپادهای ایرانی حتی پس از بحث‌ها و انکارهای فراوان در مورد استفاده روسیه از این پرنده‌ها علیه اوکراین بیشتر هم شد. چند ماه بعد از آن یک مقام ارشد ایرانی اعلام کرد که ۲۲ کشور به خرید پهپادهای ساخت ایران ابراز علاقه کرده‌اند. «یوآو گالانت» وزیر دفاع اسرائیل هم در ماه فوریه مدعی شد که ۵۰ کشور در حال مذاکره با تهران برای خرید موشک و پهپادهای این کشور هستند.

حتی یکی از کارشناسان «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» هم عنوان داشت که «اکنون پهپادهای ایرانی در چهار قاره آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای جنوبی در میدان عملیات حضور دارند.»

این گزارش در زمینه رقبای ایران در بازار پهپادها نیز آورده است: تحلیلگران پهپادهای ایرانی را راه حلی کم هزینه‌تر می‌دانند. ... با اینکه چین در صدر صادرات حوزه پهپاد قرار دارد اما کارشناسان می‌گویند که ایران فراتر از پکن است و رقبای اندکی هم در بازار خاص خود دارد.

هینز در این رابطه تاکید کرد که ایران در رده پهپادهای برد بلند، جنگی و انتحاری کارآمدی اثبات شده‌ای دارد. ضمن آنکه در واقعیت هم شرکت‌های چندانی در این بازار مطرح هستند.

طبق تحلیل فوق، وقتی بسیاری از کارشناسان برای نخستین بار با گزارش‌هایی در مورد وابستگی روسیه به پهپادهای ایران برخورد کردند، شگفت‌زده شدند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • عکس/ هدیه رهبر انقلاب به سرمربی تیم ملی فوتسال ایران
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • عکس‌| خشم سپاهانی‌ها از مجری پرسپولیسی‌؛ او باید عذرخواهی کند!
  • هدیه نکونام به بازیکنان استقلال بعد از برد شیرین
  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی